ЕСЕНСКИ ПАТУВАЊА

ЕСЕН 2022

СИЦИЛИЈА – Од април до октомври 2023

Цената вклучува: авио билет Софија-Катанија, аеродромски такси, чекиран и рачен багаж, 7 полупансиони во хотели 3/4*, сите разгледи, трансфери на Сицилија според програмата...

Сите знаменитости во една програма - 795 еур

*31.01.23

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

БУКУРЕШТ и ТРАНСИЛВАНИЈА – 07. декември

Плоштадот е опколен со важни знаменитости: Кралската палата која денес е Национален Музеј на уметност, романскиот атенеум, кој е седиште на филхармонијата, Централната универзитетска библиотека, црвената црква Крецулеску ...

8. ДЕКЕМВРИ

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

ЛУКОВСКА БАЊА 08. декември 2022

Луковска Бања е лоцирана во јужниот дел на Србија, на источните падини на Копаоник. Со својата местоположба од 681м надморска висина, таа е највисоката бања во Србија со пријатна умерено континентална ...

08. декември

*07.12.22

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Art of Travel

  • Лондонска 2/17А Скопје

  • +389 2 305 1905

  • +389 70 27 93 95

  • artoftravel.mk@gmail.com

  • info@artoftravel.mk

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ

Страницата на Art of Travel е од информативен карактер! Се трудиме редовно да ја ажурираме, но постои можност за поинакви информации од моментално објавените. Ве молиме сите цени и описи на објекти да ги проверите директно во агенцијата телефонски, на mail или лично. Ви благодариме на разбирањето.© Copyright Art of Travel