Адреса

ул. Лондонска бр. 2/17а
1000 Скопје, Македонија

E-mail

artoftravel.mk@gmail.com
info@artoftravel.mk

ТЕЛЕФОН

РАБОТНО ВРЕМЕ:
понеделник - петок
од 10:00 - 18:00 часот
+389 70 399 359
+389 70 279 395

Во наредниот период ќе работиме без физичко присуство!

Работно време останува исто, од 10:00 – 18:00 часот.

 

Телефонските броеви, на кои можете да не добиете се:

+389 70 399359

+389 70 279395

 

како и на е-меил адреса:

artoftravel.mk@gmail.com

 

*Доколку сакате да дојдете лично во агенција, Ве молиме претходно да се јавите, да се договориме за точното време.

КОНТАКТ ФОРМА

Art of Travel

  • Лондонска 2/17А Скопје

  • +389 2 305 1905

  • +389 70 27 93 95

  • artoftravel.mk@gmail.com

  • info@artoftravel.mk

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ

Страницата на Art of Travel е од информативен карактер! Се трудиме редовно да ја ажурираме, но постои можност за поинакви информации од моментално објавените. Ве молиме сите цени и описи на објекти да ги проверите директно во агенцијата телефонски, на mail или лично. Ви благодариме на разбирањето.© Copyright document.write(new Date().getFullYear()); Art of Travel