СЛОВЕНИЈА

WELLNESS & SPA

СЛОВЕНИЈА
 

Тие што биле, раскажуваат дека најдобар wellness & spa во регионот се наоѓа во Словенија! Ги издвојуваме: Терме Крка, Терме Чатеж, Терме Лашко, Римски Терми, Моравске Топлице, Долењске Топлице, Шмајершке Топлице, Терме Олимиа… Посете ги Блед и Бохињ, Порторож… Не дозволувајте другите да Ви раскажуваат!

РАЗГЛЕДАЈТЕ ЈА НАШАТА ПОНУДА

Hotel THERMANA PARK **** – Laško

Hotel Thermana Park Laško****superior е изграден 2012-та година и нуди 181 соби и 7 апартмани.  Под стаклената купола се наоѓа термален центар, сауна центар, wellness & spa центар, теретана, ајурведа ...

Art of Travel

  • Лондонска 2/17А Скопје

  • +389 2 305 1905

  • +389 70 27 93 95

  • artoftravel.mk@gmail.com

  • info@artoftravel.mk

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ

Страницата на Art of Travel е од информативен карактер! Се трудиме редовно да ја ажурираме, но постои можност за поинакви информации од моментално објавените. Ве молиме сите цени и описи на објекти да ги проверите директно во агенцијата телефонски, на mail или лично. Ви благодариме на разбирањето.© Copyright document.write(new Date().getFullYear()); Art of Travel