ПРОЛЕТНИ ПАТУВАЊА

ПАТУВАЊАТА СЕ СРЕЌА

Вилин Град – Ниш – 06. март

Потеклото на името не е точно утврдено но постои келтска митска приказна дека го добил име Вилин град, бидејќи по честите рушења вилите преку ноќ го обновувале. Како Наисус, прв пат го спомнува Клаудије Птоломеј ...

Од 3.500 ден. /

1 ноќ / автобус

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

КАПАДОКИЈА – 01. март, автобус

Овој мистичен крај, кој ќе ве маѓепса со својата необична убавина, со векови служел како засолниште на христијаните. Ќе ве одушеви релјефот со своите егзотични облици, додека под земјата се крие вистинско богатство од скриени цркви,...

ПРОЛЕТ 2021 /

автобус / 4НВ

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Hotel Aquastar Danube **** – Kladovo

Кладово е симпатично гратче во југоисточна Србија. Сместен е на самиот брег на Дунав, 10 км низводно од ХЕ Ѓердап... Хотел "Aquastar Danube" се протега на површина од 52 ари, покрај уредена градска плажа во Кладово...

ПРВОМАЈСКИ ПРАЗНИК 2021/

Гратис крстарење по Дунав

Повеќе

Јадран 05. март

ЈАДРАН - Свети Стефан, Будва Тиват, Херцег Нови, Игало, Котор и Пераст

Осмомартовско патување /

6.150 ден.

Повеќе

Истанбул – индивидуален пакет аранжман

Истанбул - најкосмополитски град во светот, град на контрасти, единствен град кој ги преплавува сите сетила. Истанбул пречекува опсипан со светлина, град кој никогаш не спие - улици полни со весели луѓе, шаренило од бои, мириси, ...

ИСТАНБУЛ /

Промо индивидуален пакет аранжман

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Art of Travel

  • Лондонска 2/17А Скопје

  • +389 2 305 1905

  • +389 70 27 93 95

  • artoftravel.mk@gmail.com

  • info@artoftravel.mk

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ

Страницата на Art of Travel е од информативен карактер! Се трудиме редовно да ја ажурираме, но постои можност за поинакви информации од моментално објавените. Ве молиме сите цени и описи на објекти да ги проверите директно во агенцијата телефонски, на mail или лично. Ви благодариме на разбирањето.© Copyright 2018 Art of Travel