ЌУСТЕНДИЛ

WELLNESS & SPA БУГАРИЈА

STRIMON GARDEN Hotel ***** – Kyustendil

Стримон Гарден СПА хотел се наоѓа во градот Ќустендил. На второ место во Бугарија е по чистота на воздухот а на 15. место на лековитоста на водата.  СПА центарот е простран, модерно опремен, на површина од 1100 м2. 

БОЖИЌ 2022

Пакет 2 ноќи

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Art of Travel

  • Лондонска 2/17А Скопје

  • +389 2 305 1905

  • +389 70 27 93 95

  • artoftravel.mk@gmail.com

  • info@artoftravel.mk

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ

Страницата на Art of Travel е од информативен карактер! Се трудиме редовно да ја ажурираме, но постои можност за поинакви информации од моментално објавените. Ве молиме сите цени и описи на објекти да ги проверите директно во агенцијата телефонски, на mail или лично. Ви благодариме на разбирањето.© Copyright Art of Travel