SPA & WELLNESS BUDAPEST

2018 / 2019

AQUAWORLD BUDAPEST Resort & Spa **** – Budapest

Hotel Aquaworld Budapest (ex Ramada Resort) се наоѓа во северниот дел на Будимпешта, на автопатот M0, во близина на мостот Меѓери. Отворен е 2008 год. на површина од 8 ha. Aquaworld Budapest e еден од најголемите тематски водни паркови во Европа...

АКЦИЈА 4=3

*28.02.23

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Art of Travel

  • Лондонска 2/17А Скопје

  • +389 2 305 1905

  • +389 70 27 93 95

  • artoftravel.mk@gmail.com

  • info@artoftravel.mk

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ

Страницата на Art of Travel е од информативен карактер! Се трудиме редовно да ја ажурираме, но постои можност за поинакви информации од моментално објавените. Ве молиме сите цени и описи на објекти да ги проверите директно во агенцијата телефонски, на mail или лично. Ви благодариме на разбирањето.© Copyright document.write(new Date().getFullYear()); Art of Travel