НАЈНОВИ ПОНУДИ

DIONYSSOS Hotel ***– Hanioti, Kassandra

AQUA SUITES 2 – Nei Pori, Pieria

AQUA SUITES 1 – Nei Pori, Pieria

ORES Boutique Hotel ***** – Bansko

MITSIS GALINI Wellness&Spa ***** – Kamena Vourla, Central Greece

CHROUSSO VILLAGE Hotel **** – Paliouri, Kassandra

Hotel PHILOXENIA **** – Psakoudia, Sithonia

ЕСЕН – ЗИМА 2022 / ЛЕТО 2023

ЕСЕН / ЗИМА 2022/23

ПОВЕЌЕ

ЕСЕН / ЗИМА 2022/23

ПОВЕЌЕ

ЕСЕН - ЗИМА 2022/23

ПОВЕЌЕ

ЕСЕН 2022 / ЛЕТО 2023

ПОВЕЌЕ

ЗИМА 2022/23

ПОВЕЌЕ

WELLNESS & SPA

ПАТУВАЊА

НАЈНОВИ АРАНЖМАНИ

ФИРЕНЦА и СИЕНА 02. декември 2022

Катедралата Дуомо со автентичната купола – чудо на ренесансната архитектура, Палатата Векио – Градското Собрание, Плоштадот Сињорија – познат по репликата на Микелаџеловиот Давид и Галеријата Уфици, Понте Векио – стариот Мост од 14 век, Палатата Пити...

Дополнителни места

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

БУКУРЕШТ и ТРАНСИЛВАНИЈА – 07. декември

Плоштадот е опколен со важни знаменитости: Кралската палата која денес е Национален Музеј на уметност, романскиот атенеум, кој е седиште на филхармонијата, Централната универзитетска библиотека, црвената црква Крецулеску ...

8. ДЕКЕМВРИ

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

ПРОЛОМ БАЊА 08. декември 2022

Организирана прошетка низ Пролом Бања до единствената црква брвнара во овој крај, Лазарица, позната по единствениот светски мистичен феноме, 6 стебла од сливи кои при растењето 6 пати се вртат ...

08. декември

*07.12.22

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

ЛУКОВСКА БАЊА 08. декември 2022

Луковска Бања е лоцирана во јужниот дел на Србија, на источните падини на Копаоник. Со својата местоположба од 681м надморска висина, таа е највисоката бања во Србија со пријатна умерено континентална ...

08. декември

*07.12.22

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

ВРЊАЧКА БАЊА 08. декември 2022

Врњачка Бања: Мостот на Љубовта, изворот Топла Вода, Римските извори, изворот Снежник, изворот Језеро и изворот Слатина... манастирот Жича. Манастирот со потекло од првата половина на 13от век, познат е по ...

08. декември

*07.12.22

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Art of Travel

  • Лондонска 2/17А Скопје

  • +389 2 305 1905

  • +389 70 27 93 95

  • artoftravel.mk@gmail.com

  • info@artoftravel.mk

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ

Страницата на Art of Travel е од информативен карактер! Се трудиме редовно да ја ажурираме, но постои можност за поинакви информации од моментално објавените. Ве молиме сите цени и описи на објекти да ги проверите директно во агенцијата телефонски, на mail или лично. Ви благодариме на разбирањето.© Copyright Art of Travel