ТУНИС - online - 7 ноќи

Чартер програма од Скопје

ТУНИС

Од 25.06 – 10.09.2020

Чартер програма од Скопје – секој четврток

 

ИЗБОР НА ХОТЕЛИ 7 НОЌЕВАЊА

Art of Travel

  • Лондонска 2/17А Скопје

  • +389 2 305 1905

  • +389 70 27 93 95

  • artoftravel.mk@gmail.com

  • info@artoftravel.mk

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ

Страницата на Art of Travel е од информативен карактер! Се трудиме редовно да ја ажурираме, но постои можност за поинакви информации од моментално објавените. Ве молиме сите цени и описи на објекти да ги проверите директно во агенцијата телефонски, на mail или лично. Ви благодариме на разбирањето.© Copyright 2018 Art of Travel