ЕСЕНСКИ ПАТУВАЊА

ЕСЕН 2021

Истра, Хрватска

Допрете ја магичната црвена земја... Нека Ве погали медитеранското златно сонце... И почувствувајте ја Истра... Ја нарекуваат хрватска Тоскана... заради синото море, зелените пејзажи, средновековните места изградени во венецијански стил...

23. ОКТОМВРИ 2021 /

хотел 3* / автобус

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Art of Travel

  • Лондонска 2/17А Скопје

  • +389 2 305 1905

  • +389 70 27 93 95

  • artoftravel.mk@gmail.com

  • info@artoftravel.mk

ГАЛЕРИЈА

КОНТАКТ

Страницата на Art of Travel е од информативен карактер! Се трудиме редовно да ја ажурираме, но постои можност за поинакви информации од моментално објавените. Ве молиме сите цени и описи на објекти да ги проверите директно во агенцијата телефонски, на mail или лично. Ви благодариме на разбирањето.© Copyright 2018 Art of Travel